oktober 2013

Litt nytt til stua

Vegghylle med pynt

Gammel hylle med landlig pynt

Hytta på Skeikampen

Er alltid godt å være på hytta.

Kveldshygge med masse inspirasjon

I dag fikk jeg Livet på landet- boka som jeg har ventet på en stund. En utrolig bra bok med masse tips, ideer og råd med hovedfokus på den sjarmerende, romantiske landstilen. Fikk masse inspirasjon...

Tips og ideer

Gjesterom/kontor

Rustikk speil

Da er gangen ferdig. Hadde først kjøpt et annet speil, men synes det ble for lite, så jeg kjøpte et ssom var større, men som var i samme rustikke stilen. Synes det ble bra.

Nattbord

I går skrudde jeg sammen nattbordet fra Ikea. Synes det ble bra. Nå er det igjen bare madrass til senga, så er gjesterommet ferdig.

Stemningsbilder

Gammel kiste

I går fikk jeg en gammel kiste etter besteforeldrene mine på farssiden. Min farfar har brukt den som reisekoffert da han jobbet på jernbanen og den er nok fra tidlig 1900 tall. Gleder meg til å se ...

Velkommen

Utsikt fra verandaen

Spisestue

Da er spisestua ferdig innredet :)

Vaskerom

Endelig har jeg fått meg eget vaskerom

Innreding av gjesterommet

Er veldig fornøyd med dette kjøpet. Senga er i bra stand og er fra tidlig 1900 tall. Gleder meg til rommet blir ferdig :)

Høst i Blindvegen

Gammel seng

I dag kjøpte jeg en gammel seng. Denne tror jeg blir veldig fin når den er pusset opp :)

Landcharm

http://www.landcharm.no/?PageID=85 På denne nettbutikken fant jeg en tallerkenhylle og et bord jeg skal kjøpe til kjøkkenet og gjesterommet. Er mye fint her.

Englevinger og sinkhjerte

Nå har jeg endelig begynt så smått med pynting av rommene. Det dukker stadig opp nye ting fra pappeskene :) Elsker å pynte og sette ideer til livet.

Hyggestund

hits